News Categories: Featured

08 ruj
By: Anja Rajković 0

OBAVIJEST-isključenje iz sustava javne vodoopskrbe zbog neplaćanja

Obavještavaju se korisnici usluga javne vodoopskrbe i javne odvodnje koji su zaprimili opomene, a nisu podmirili svoje obveze, da su istekli svi rokovi i da će ovih dana uslijediti isključenje iz sustava javne vodoopskrbe zbog neplaćanja.

Izdavanjem naloga za isključenje i dolaskom naših djelatnika na vašu adresu nemate više mogućnosti odgode  isključenja. Nakon skidanja vodomjera od strane naših djelatnika Sisački vodovod d.o.o. pokrenut će i postupak prisilne naplate u ovršnom postupku što, nažalost, znači dodatni trošak zateznih kamata, odvjetnika i javnog bilježnika na teret korisnika usluga.

U slučaju da korisnik usluga onemogućava skidanje vodomjera, Sisački vodovod d.o.o. kao javni isporučitelj vodne usluge izvršit će isključenje iz sustava javne vodoopskrbe ukidanjem priključka na uličnom cjevovodu, a sve o trošku korisnika usluge.

Još jednom pozivamo korisnike usluga da podmire svoje obveze prije izdavanja naloga za isključenje, jer kada se izda nalog nastaju troškovi za korisnika usluge koji mogu daleko nadmašiti iznose dugovanja.

Read More
18 srp
By: Jurica 0

Obavijest za korisnike vodovodnih usluga na području naselja Klobučak!

Ovim putem obavještavaju se korisnici vodnih usluga na području naselja Klobučak o problemu isporuke vode na tom području.

Predmetni problem isporuke vode na području naselja Klobučak uzrokovan je pojačanom potrošnjom u nižim dijelovima sustava, pa Klobučak kao najviša točka sustava, ima problem nedostatka potrebnog tlaka u cjevovodu.

Naša booster stanica u Komarevu nema dovoljno kapaciteta (snage), da u tijeku ljetnih mjeseci kada je povećana isporuka vode savlada predmetnu visinsku razliku.

Samim time dolazi do povremenog nestanka vode.

Izvještavamo da je Sisački vodovod d.o.o. izradio projekt povećanja snage i kapaciteta booster stanice u Komarevu, osigurao sredstva za tu namjenu te intenzivno radi na rješavanju tog problema. Obzirom na veliki broj dionika u tom projektu, nadamo se da ćemo u najskorije vrijeme naći način realizacije, kako bi u najskorije vrijeme stanovnici naselja Klobučak imali kontinuiranu i neometanu isporuku vode.“

Read More
05 srp
By: Jurica 0

Obavijest o indikatorskom parametru temperatura vode za ljudsku potrošnju

Sisački vodovod d.o.o. kao sirovinu za proizvodnju vode za ljudsku potrošnju zahvaća vodu iz otvorenog vodotoka rijeke Kupe čija temperatura ovisi isključivo o klimatskim uvjetima te se na nju ne može utjecati  u smislu otklanjanja uzroka.

Obzirom na visoke temperature zraka i rijeke Kupe tijekom lipnja i srpnja 2021.  obavještavamo potrošače da je   došlo   do povećanja temperature vode iznad 25°C, ali također naglašavamo da isto nema utjecaja na ljudsko zdravlje.

Sisački vodovod d.o.o. će  poduzeti sve mjere u skladu sa uspostavljenim Sustavom upravljanja sigurnosti vode za ljudsku potrošnju (dezinfekcija vode, redovito sanitarno održavanje – ispiranje i održavanje prilikom kvarova, ispitivanje kvalitete vode) da unatoč visokim temperaturama vode ne dođe do mikrobiološkog onečišćenja vode za ljudsku potrošnju.

Rješenje-odobrenje-za-odstupanje-od-M.D.K.vrijednosti-za-parametar-temperatura-u-vodi-za-ljudsku-potrošnju

Read More
14 velj
04 velj
20 sij
By: Jurica 0

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radno mjesto – pomoćni radnik u timu za sanacije – neodređeno

Natječaj za radno mjesto – pomoćni radnik u timu za sanacije – neodređeno – burza rada

Odluka o poništenju javnog natječaja za radno mjesto pomoćnog radnika u Timu za sanacije


Natječaj za radno mjesto – pripravnik – viši referent fakturiranja i naplate na određeno – za objavu

Natječaj za radno mjesto – pripravnik – viši referent fakturiranja i naplate na određeno – za objavu – burza rada

Razgovor s kandidatima za radno mjesto: pripravnik na radnom mjestu viši referent fakturiranja i naplate na određeno vrijeme održat će se u četvrtak, dana 17.02.2022. godine o čemu će kandidati biti telefonski obaviješteni.

Odluka o izboru kandidata za sklapanje ugovora o radu – Pripravnik na određeno vrijeme, na radnom mjestu referent fakturiranja i naplate


Natječaj za radno mjesto – referent očitanja i obračuna – neodređeno – za objavu

Natječaj za radno mjesto – referent očitanja i obračuna – neodređeno – za objavu – burza rada

Razgovor s kandidatima za radno mjesto: referent očitanja i obračuna na neodređeno vrijeme održat će se u petak, dana 18.02.2022. godine o čemu će kandidati biti telefonski obaviješteni.

Odluka o izboru kandidata za sklapanje ugovora o radu – radno mjesto referent očitanja i obračuna na neodređeno vrijeme

 

Read More
10 sij
By: Jurica 0

Obavijest o isporuci tehnološke vode i vode za piće!

Poštovani,

obavještavamo cijenjene potrošače ulica O. Krešovanija, I. Buića, M. Cajnera, O. Price, N.Marakovića, V.Banjanina, I J. Kraša će dana 10.01.2022. godine na početku ulice Ivana Buića (kod trgovine) biti omogućena isporuka i podjela tehnološke vode iz vatrogasne cisterne te flaširane vode za piće.

Read More
09 ruj
By: Jurica 0

Obavijest o sanaciji loma na kanalizacijskoj mreži!

Poštovani,

Obavještavamo cijenjene potrošače da će dana 09.09.2021. i 10.09.2021. godine zbog radova na sanaciji loma kanalizacijske mreže u ulici Augusta Cesarca 10 biti otežan i povremeno prekinut promet na navedenoj lokaciji.
Molimo cijenjene sugrađane za razumijevanje.

Read More
19 srp
By: Anja Rajković 0

Indikatorski parametar temperatura

Sisački vodovod d.o.o. kao sirovinu za proizvodnju vode za ljudsku potrošnju zahvaća vodu iz otvorenog vodotoka rijeke Kupe čija temperatura ovisi isključivo o klimatskim uvjetima te se na nju ne može utjecati u smislu otklanjanja uzroka.

Obzirom na visoke temperature zraka i rijeke Kupe tijekom lipnja i srpnja 2021. obavještavamo potrošače da je došlo do povećanja temperature vode iznad 25°C, ali također naglašavamo, da isto nema utjecaja na ljudsko zdravlje.

Sisački vodovod d.o.o. će poduzeti sve mjere u skladu s uspostavljenim Sustavom upravljanja sigurnosti vode za ljudsku potrošnju (dezinfekcija vode, redovito sanitarno održavanje – ispiranje i održavanje prilikom kvarova, ispitivanje kvalitete vode) da unatoč visokim temperaturama vode ne dođe do mikrobiološkog onečišćenja vode za ljudsku potrošnju.

Read More
09 srp
By: Jurica 0

Obavijest o mogućem zamućenju!

U periodu od 9. srpnja do 8. kolovoza 2021. god. izvoditi će se radovi sanacije taložnice T 1 u postrojenju za preradu pitke vode u Novom Selištu,budući da je uslijed katastrofe izazvane potresom došlo do znatnih oštećenja opreme i građevina u tvornici vode. Prilikom radova sanacije moguće je da se na ispustu iz pogona proizvodnje vode u Kupu (povremeno i u izrazito malim količinama)  pojavi zamućenje rijeke Kupe na lokaciji Novo Selište koje bi bilo organske prirode, a nije štetno za stanovništvo niti je ekološka ugroza.

Molimo građane za razumijevanje.

Read More