News Categories: Opće informacije

22 tra
By: Jurica 0

Obavijest građanima o privremenoj regulaciji prometa u Školskoj ulici!

Obavještavamo građane da će dana 23.04.2021. godine zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u Školskoj ulici za promet biti zatvoren dio Školske ulice, te će biti na snazi privremena prometna regulacija. Promet će biti zatvoren na dijelu Školske ulice, od križanja sa ulicom Tina Ujevića do križanja sa ulicom Maka Dizdara. Obilazak zatvorenog dijela Školske ulice za osobna vozila biti će preko ulica Tina Ujevića, Ive Andrića, Maka Dizdara i obrnuto. Dok će obilazak za kamione i cisterne biti preko ulica Ante Kovačića, Aleje narodnih heroja i Josipa Juraja Strossmayera te obrnuto.

Privremena prometna regulacija je planirana u vremenu od 08:00 do 20:00 sati.

Molimo cijenjene građane za razumijevanje.

Read More
07 lis
By: Jurica 0

Natječaj za radno mjesto – radnik/radnica na održavanju hidrantske mreže

Radnik/radnica na održavanju hidrantske mreže

Razgovor s kandidatima održat će se dana 17.10.2019. godine o čemu će kandidati biti telefonski obaviješteni.

Odluka o izboru kandidata za sklapanje ugovora o radu

Read More
19 ruj
By: Jurica 0

Natječaj za radna mjesta

  1. Samostalni inženjer razvoja
  2. Inženjer razvoja

Razgovor s kandidatima održat će se dana 26.09.2019.godine o čemu će kandidati biti telefonski obaviješteni.

Odluka o izboru kandidata za sklapanje ugovora o radu

Read More
04 ruj
By: Jurica 0

Obavijest o mogućoj otežanoj opskrbi pitke vode!

Poštovani,

Obavještavamo cijenjene potrošače da će dana 04.09.2019. godine zbog radova na sanaciji loma magistralnog cjevovoda, biti moguća otežana opskrba vodom na području grada Siska i okolnih naselja.
Otežana isporuka vode je moguća u periodu od 09:30 do 20:00 sati.
Molimo cijenjene potrošače za razumijevanje.

Read More
26 kol
13 kol
By: Jurica 0

Javni natječaj za prodaju rabljenih vozila – REZULTATI!

Javni natječaj za prodaju rabljenih službenih vozila


01_Zapisnik o javnom otvaranju ponuda

02_Zapisnik o pregledu i ocjeni ponuda javna prodaja vozila

03_Odluka o odabiru _vozila od 1 do 6

04_Odluka o poništenju postupka javne prodaje_vozila od 7 do 9

Read More
25 srp
09 ruj
By: Sisački vodovod 0

Sprječavanje neovlaštene potrošnje vode na hidrantskoj mreži Sisačkog vodovoda

Sisački vodovod tijekom ljetne sezone 2018. g. provodi akcijski plan sprječavanja neovlaštene potrošnje vode na hidrantskoj mreži Sisačkog vodovoda. Plan se provodi plombiranjem hidranata i postavljanjem zaštitnih kapa na izloženim hidrantima. Tijekom ljeta i sami su građani u više navrata upozorili Sisački vodovod na neovlaštenu potrošnju na hidrantima od strane neodgovornih pojedinaca, a Sisački je vodovod obavijestio MUP o neovlaštenoj upotrebi.

Svaka neovlaštena upotreba hidrantske mreže povećava rizik nefunkcionalnosti mreže i komplicira upotrebu hidrantske mreže u slučaju potrebe gašenja požara. Ovim putem upozoravamo i molimo građane da nam pomognu u održavanju naše hidrantske mreže u ispravnom i funkcionalnom stanju kako bi nadležne službe u slučaju potrebe imale na raspolaganju ispravnu mrežu hidranata.

Read More
16 kol
By: Sisački vodovod 0

Sisak 2 projekt izgradnje mreže odvodnje i vodoopskrbe na području grada Siska

Na upravo završenom natječaju za Sisak 2 odabran je tim projektanata za izradu projektne dokumentacije i studije izvodljivosti projekta Sisak 2. Prema propozicijama natječaja izabrani tim obvezan je u roku od 10 mjeseci završiti izradu sve potrebne dokumentacije i pripremiti natječajnu dokumentaciju za izvođenje svih potrebnih radova.

Projektom treba biti obuhvaćena cjelokupna sanitarna odvodnja južnih i sjevernih naselja uz grad Sisak kao i projekti vodoopskrbe grada Siska. Nakon završetka projektiranja pristupit će se izgradnji predviđenih sustava i to uz sufnanciranje bespovratnim sredstvima iz fondova EU kao i sredstvima državnog proračuna RH. Izgradnja je predviđena za period 2019-2023 uz predviđenu vrijednost izgradnje od 350 mil. Kuna.

Read More
18 lip
By: Sisački vodovod 0

Intenzivne aktivnosti mjerenja i detekcije kvarova na vodoopskrbnoj mreži Sisačkog vodovoda

Dolaskom lijepog vremena i pogodnih meteoroloških uvjeta u Sisačkom vodovodu pojačane su aktivnosti na smanjenju gubitaka u vodoopskrbnom sustavu. Trenutačno su u tijeku terenska mjerenja i detekcije kvarova na mreži u suradnji s specijaliziranom tvrtkom. Cilj ovih aktivnost je provjera cjevovoda na kritičnim i značajnim dionicama poput riječnih sifona, magistralnog cjevovoda Ø 800 mm, cjevovoda Ø 400 mm i nekih drugih točaka u gradu. Sve navedene aktivnost kao i redovni program održavanja za cilj imaju smanjiti gubitke u mreži i poboljšati stanje na vodoopskrbnoj mreži SV.

Tijekom svibnja i početkom lipnja sanirani su: lom vodovodne mreže u ulici Ivana Vončine 10, lom vodovodne mreže u ulici Kralja Zvonimira 2, lom vodovodne mreže u ulici Nikole Tesle 8, lom vodovodne mreže u ulici Kneza Trpimira 27, lom vodovodne mreže u ulici Aleja Narodnih Heroja bb.

Read More