Anja Rajković 22 listopada, 2020

Isprika korisnicima i zahvala za pomoć

Poštovani korisnici,

Nakon uspješne, ali izuzetno komplicirane i tehnički zahtjevne sanacije glavnog magistralnog cjevovoda na vrlo nepristupačnoj lokaciji, Sisački vodovod d.o.o. se ispričava svim svojim korisnicima zbog ne isporuke i otežane isporuke vode tijekom protekla dva dana te Vam zahvaljuje na iskazanom razumijevanju i strpljenju.

Zahvaljujemo C.I.O.S. Grupi  d.o.o. i gospodinu Siniši Cvetniću koji su nam ustupili specijalne alate i profesionalno osoblje za rad s istima, vatrogasnim postrojbama grada Petrinje i Siska koje su nam ustupile cisterne s pitkom i tehnološkom vodom te kontejnere za interventno snabdijevanje korisnika, tvrtki Mlin i pekare d.o.o. koja je interventno i pravovremeno isporučila flaširanu pitku vodu za potrebe pacijenata i djelatnika Opće bolnice dr. Ivo Pedišić, restoranu Sertić V.S. d.o.o. koji je dostavljao hranu i piće za djelatnike na lokaciji sanacije, Radio Sisku i Radio Quirinusu koji su kontinuirano i pravovremeno informirali javnost o nastalim poteškoćama oko isporuke vode te svim djelatnicima Sisačkog vodovoda d.o.o. koji su profesionalno i nadljudskim naporima uspjeli sanirati puknuće glavnog cjevovoda, brinuli o zdravstvenoj ispravnosti pitke vode, strpljivo odgovarali na upite građana, pravovremeno dostavljali alate, opremu i gorivo na mjesto događanja te brinuli o sigurnosti.

Nadamo se da će ovaj događaj uvjeriti sve koliko je važno podržati naš projekt izgradnje alternativnog cjevovoda preko Bresta, Vurota i Drenčine do Odranskog mosta te rezervnih spojeva na petrinjski i kostajnički vodoopskrbni cjevovod u Graberju i Vedrom Polju.

 

Sisački vodovod d.o.o.