Sisački vodovod 20 travnja, 2018

Objedinjavanje računa za potrošnju vode

Za gotovo tri tisuće kućanstava Sisački vodovod je objedinio račune za hladnu vodu i vodu za zagrijavanje. Tako su korisnici koji su dosada dobivali dva odvojena računa za potrošnju vode, za veljaču dobili račun na kojem je potrošnja tople i hladne vode obračunata i prikazana na jedinstvenom računu.

Vjerujemo da će to olakšati plaćanje i skratiti vrijeme plaćanja. Značajno je istaknuti i činjenicu da uz jedan račun ide i samo jedna fiksna naknada što je za svako pojedino kućanstvo ušteda od gotovo 200 kuna na godišnjoj razini

– rekao je direktor Sisačkog vodovoda Igor Rađenović.

Još prije nekoliko mjeseci Sisački vodovod uveo je novi izgled računa koji je informativniji i pregledniji, a korisnici ga dobivaju u zatvorenim kuvertama u cilju zaštite osobnih podataka.
Također je uveden i redovitiji sustav točnog očitanja brojila.

Naime, neredoviti sustav očitanja za posljedicu je imao vrlo neujednačene iznose računa koji nisu odražavali stvarnu potrošnju i opravdano su izazivali nezadovoljstvo

– dodaje Rađenović.

U cilju unaprjeđenja odnosa s korisnicima uveli smo stalno praćenje poziva na dežurne telefone. Pozivamo korisnike da se u potrebi za dodatnim informacijama slobodno obrate na telefon 044/526-166, besplatni potrošački telefon 0800 555 665, na e-mail: info@sisackivodovod.hr ili osobno na adresu Obala Ruđera Boškovića 10.