Jurica 31 prosinca, 2020

Zahvala korisnicima i partnerima

Poštovani korisnici,

zahvaljujemo Vam na razumijevanju i strpljenju u ovim teškim trenucima. Unatoč svim nedaćama koje su Vas pogodile u ovo nevjerojatno i teško vrijeme, nadamo se da ćete uspjeti nadvladati iste i ostati fizički i psihički zdravi. Želimo Vam to iskreno od srca.

Djelatnici Sisačkog vodovoda d.o.o. nadljudskim naporima neprekidno djeluju na svim poljima proizvodnje, opskrbe pitkom vodom i odvodnje.

Nažalost, nemoguće je sve sanirati i staviti u funkciju u isto vrijeme pa Vas molimo da i dalje uvažavate prioritete popravaka i sanacija koji su usmjereni isključivo prema korisnicima koji u određenom trenutku nemaju kontinuiranu isporuku pitke vode. Trenutno imamo desetak detektiranih lomova na mreži, a vjerojatno i najmanje toliko nedetektiranih koji će se sukcesivno prepoznavati. Uglavnom, proizvodnja i opskrba pitke vode je kontinuirana u najvećem dijelu našeg područja, a voda je u svim segmentima ispravna i za piće.

Poštovani prijatelji, poslovni partneri i ostali, neizmjerno smo Vam zahvalni za svu pomoć i potporu koju nam neprekidno nudite i pružate. Pokazali ste veliko srce i dobru volju u svakom pogledu, a to nam u ovim trenucima doista puno znači.

Posebna zahvala Elektri Sisak, GME-u, STSI-u, TehnoServisu, Siniši Cvetniću, Provac-u i MMIT-u bez čije interventne i pravovremene pomoći sustav proizvodnje, opskrbe i odvodnje ne bi bio u funkciji.

U nadi što skorije konsolidacije i povratka u normalni tijek, srdačno Vas pozdravljamo i želimo doista sretnu Novu godinu!

 

Sisački vodovod d.o.o.